Udenlandske telefonnumre

Telefonnumre til over 80 lande og 5104 område numre.

Udenlandske telefonnumre

NetTel sælger udenlandske telefonnumre.

NetTel hjælper med udenlandske telefonnumre. NetTel har efterhånden en hel del kunder, som har udenlandske telefonnumre og efterspørgsel stiger. De udenlandske telefonnumre som NetTel kan tilbyde kan deles ind i 6 grupper:

Lokale telefonnumre / område telefonnumre
5104 forskellige område telefonnumre også kaldet geografiske DID numre. I mange lande har man det stadig at bestemte nummerserier er bundet op på forskellige områder / byer.

Nationale telefonnumre
Telefonnummer som ikke er kendetegnende for et bestemt område. Her hjemme kender vi det som 70 numre, telefonnummer som starter med 70. F.eks NetTel har telefonnummer 70285000.

Gratis at ringe til nummer
Telefonnummer, hvis du ønsker at det skal være gratis for dine kunder at ringe til jer. I Danmark kender vi det som 80 numre. numre som starter med 80. Det er så ejeren af telefonnummeret som betaler for samtalen. 

Globale internationale gratis numre
Et globalt telefonnummer, som for kunderne er gratis at ringe til.

Mobiltelefonnummer
I rigtig mange lande kan vi også tilbyde mobiltelefonnumre.

SMS
Muligheden for at sende SMS ud. I nogle lande er det også muligt at modtage SMS, således at man kan kommunikere med sine kunder via SMS.

Betalings telefonnumre
Telefonnumre som koster penge at ringe til. Det kan være telefonnumre, hvor man deles om udgiften for kaldet eller hvor det koster penge at ringe til telefonnummeret. I Danmark kender vi det fra 90 numre. numre som starter med 90. Det kan være til indsamling af penge, telefonsupport, sex numre eller andre service som man skal betale penge for at benytte.

 

 

 

Hvorfor et udenlandske telefonnumre?

Et udenlandsk telefonnummer virker lige som et dansk telefonnummer. Det kan være at kunden har en afdeling i et andet land og ønsker at alt deres telefoni er samlet et sted. Således at de samme medarbejder kan besvare kald fra flere lande. Dette kan deles op på et utal af måder med et 3CX omstillingsanlæg.

I ønsker at komme tætter på deres kunder og dette gøres nemmest ved, at have et nummer i det land, som ens kunder befinder sig i. Herved føler kunderne at man er tæt på og til stede. I opnår et tættere bånd til jeres kunde.

Det kan også være at jeres kunde ikke kan eller vil ringe til udenlandske numre. Med et nummer som tilhøre det land som jeres kunder er i, undgår i dette problem.
Jeres kunder forventer så også at i kan tale det lokale sprog eller i det mindste engelsk. Med et 3CX telefonsystem fra NetTel, kan håndtere flere sprogpakker på en gang og ikke kun et. 

 

 

Eksempler:

Har I en global virksomhed, med kunder i hele verden, kan NetTel hjælpe med at få kunderne tættere på ved hjælp af udenlandske numre.

Lav en fiktiv afdeling i et andet land.
Når kunden ringer til dette nummer, ringer den hos en medarbejder der taler det lokale sprog. Herved føler kunden at i er tættere på.
Servicerer i kunder udenlands, vil et udlandsnummer komme jer, og dem, til gode
De kan ringe til jer til lokal takst, uden at de er tvunget til at ringe til udlandet.

NetTel kan levere telefonnumre til over 80 lande. I mange af landene kan der også specificeres hvilken by nummeret skal komme fra.