Udenlandske telefonnumre

Telefonnumre til over 80 lande, over 4600 forskellige byer, forskellige mobiltelefoner eller special numre.
LandePriser

Udenlandske telefonnumre

NetTel sælger udenlandske telefonnumre, for at hjælpe vores kunder.

Et udenlandsk telefonnummer virker lige som et dansk telefonnummer. Det kan være at kunden har en afdeling i et andet land og ønsker at alt deres telefoni er samlet et sted. Således at de samme medarbejder kan besvare kald fra flere lande. Dette kan deles op på et utal af måder med et 3CX omstillingsanlæg.

Kunden ønsker at komme tætter på deres kunder og dette gøres nemmest ved, at have et nummer i det land, som ens kunder befinder sig i. Herved føler kunderne at man er tit på og til stede.

Specielle nummerserier, med specielle funktioner kan vi også skaffe. Det kan være landsdækkende telefonnumre, gratis telefonnumre, mobiltelefon numre, osv. Kontakt os for mere info.

 

Har I en global virksomhed, med kunder i hele verden, kan NetTel hjælpe med at få kunderne tættere på ved hjælp af udenlandske numre.

Lav en fiktiv afdeling i et andet land.
Når kunden ringer til dette nummer, ringer den hos en medarbejder der taler det lokale sprog. Herved føler kunden at i er tættere på.
Servicerer i kunder udenlands, vil et udlandsnummer komme jer, og dem, til gode
De kan ringe til jer til lokal takst, uden at de er tvunget til at ringe til udlandet.

NetTel kan levere telefonnumre til over 72 lande. I mange af landene kan der også specificeres hvilken by nummeret skal komme fra.